Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUMALMANYA
2009 Full Program Arsivi, En Yeni Müzikler, Dini Konular, Cep Telefonu Programlari, Edebiyat, Hint Fimleri indir, Crack, Serial, Siyaset, Politika, Aile ve Yasam, Magazin, Insan Sagligi, Egitim ve Ögretim, Küresel isinma
2 Kg balkabağı 2.5 Su bardağı tozşeker 1 Su bardağı dövülmüş ceviz *Kabağı iri iri dilimledikten sonra soyup, çekirdeklerini çıkartalım. *Yıkadıktan sonra 2-3 parmak genişliğinde dilediğimiz uzunlukta doğrayalım. *Büyük ve yayvan bir tencereye kabakları, aralarına şeker serperek kat kat dizelim. *Bir gece ağzı kapalı olarak bekletelim. *Bu bekleme sırasında kabak su salacağından pişirirken ayrıca su koymaya gerek yok. *Geceden beklettiğimiz kabağı orta ateşte yumuşayana dek pişirelim. *Kabağın şerbetinin koyulaşması için bir süre de kapağı açık olarak pişirelim. *Soğuduktan sonra servis tabağına alalım. *Üzerine dövülmüş ceviz serpip, servis yapalım.