Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUMALMANYA
2009 Full Program Arsivi, En Yeni Müzikler, Dini Konular, Cep Telefonu Programlari, Edebiyat, Hint Fimleri indir, Crack, Serial, Siyaset, Politika, Aile ve Yasam, Magazin, Insan Sagligi, Egitim ve Ögretim, Küresel isinma
Acilar Arkadasim Avci Ile Ceylan Bagisla Sevdigim Ben Olum Ben Le Guley Lorke Oyna Bas Ceki Sacimin Akina Bakma Sevmeyi Ogrendim Soz Vermistin Yanaram Askina Ey Yar
Ayirdilar Sevenleri Basinda Pusan Kurban Beni Terk Edipte Giden Gidene Bir Daha Adini Daglar Basi (Agam Agam) Gozlerinin Mestine Maral Cikmis Nankor Olur Neriman Dolan Da Gel Oldum Aney (U.H.) Sevdalandim Sevilmeden Sevdim Yalan Dunya (Eyvah)
Guler Isik - Bir Duamiz Vardi Tanridan-Secde Ederim
Adin Sevgilim Olsun Ayrilik Ben Sevdim De Ne Oldu Bir Duamiz Vardi Tanridan Caney Cekin Halayi Cicek Acmis Boranda Gul Demedi Gule Reyhan Mahkum Secde Ederim Senden Guzel Gormedim Serap
Bir Dost Bir Post Cirane Dersim Dort Dag Icinde Firat Gurbetlik Bana Zor Gelir Halil Ibrahim Kirvem Leylam Lorke Megri Megri - Hay Doke Ole Kardas Bacisi Olmaz Olmaz Sallana Sallana Serciabi Dumana Yar Demedin
Allah Allah Ask Bu Mu Avsar Kizi Gitti Gelmez Gozlerin Yemyesil Gulom Sarhosam Sefiller Sen De Sev Ben De Seveyim Sen Dog Gunesten Once Sevdim Seni Sevilmez Mi Yoruldum Yuce Dag Basi Zim Zim
Davulcu Baba Geleydim Yar Haber Gonder (U.H.) Hele Yarim Keyfine Bak Sahi Merdan Saza Niye Gelmedin Sey Yani Soyle Vay Le Yar Vurdular Ceylani Yavas Yavas
Ah Ah Diye Bagrimda Bir Ates Yani Candan Sevmeli Mavi Mavi Menim Canimsan Muallim Neceki Basinda Neye Yarar Ozledim Seni Pencereden Bakiyor Yalnizim Yar Imis Meger Yasamaya Gucum Yok
Elif Gun Dogmuyor Pencereme Gunes Dog Hosgeldin Iki Gozum Iki Cesme Inkar Etme Kara Gozlu Yar Benim Karanfil Asmasiyam Nargile Sak Sak Ellere Urfa Divani Yemin Ettim